"MJ Développement - Promoteur constructeur"

Wij begeleiden u bij uw zoektocht naar uitmuntend vastgoed

De groep MJ Développement werd in 2007 opgericht en is een Franse projectontwikkelaar die vastgoed van de hoogste kwaliteit creëert en verkoopt. Bent u starter, op zoek naar een hoofdverblijfplaats, naar een tweede verblijf of een goede investering? De groep heeft een gevarieerde portfolio met diverse woningen die ongetwijfeld aan uw verwachtingen en smaak beantwoorden.

Uitzonderlijke projecten dankzij onze unieke knowhow

Prestigieuze eigendommen, villa’s met zwembad, hoogstaande luxeappartementen, toeristische residenties ... Met onze projecten, stuk voor stuk van topkwaliteit, bieden we een antwoord op al uw vragen. Om dit doel te bereiken, werken we samen met gereputeerde namen uit de sector, zoals bijvoorbeeld Jean-Louis Desjoyaux, CEO van Piscines Desjoyaux, dé wereldleider met betrekking tot de bouw van zwembaden en kuuroorden. Bovendien worden voor al onze vastgoedprojecten materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Onze expertise op het vlak van projectontwikkeling

Door de jaren heen heeft MJ Développement zich gespecialiseerd in de bouw van vastgoed voor toeristische doeleinden. De groep is actief in Frankrijk en op het eiland Mauritius en focust zich op vastgoed dat door internationale touroperators verhuurd wordt; denken we maar aan Booking, TripAdvisor, TUI, Exotimes, Pierre & Vacances Tourisme, Expedia, Hotels.com …

Wenst u meer informatie over MJ Développement of wilt u een project voorleggen ?