Premium appartementen in de Savoie, in een authentiek bergdorp aan de voet van skigebied La Plagne

De 41 uitzonderlijke appartementen van residentie Les Terrasses de la Vanoise trekken partij van een unieke ligging, in het hart van skigebied La Plagne, vlakbij het dorp. Ze kijken uit op de Grand Bec, de majestueuze berg die het landschap beheerst.
De residentie zit genesteld in een van de mooiste plekjes van de Alpen, Le Balcon de Villard, vlakbij winkels en skiliften. Zo kunt u al uw verplaatsingen binnen het skiresort te voet afleggen.

"Premium appartementen in de Savoie"

 "Premium appartementen in de Savoie"

Maak een afspraak met uw contactpersoon in de Benelux

Prestigieuze appartementen in de Savoie, gekarakteriseerd door een architectuur die traditie en moderniteit verenigt

"Prestigieuze appartementen in de Savoie"

Voor dit grootschalige vastgoedproject besloot de projectontwikkelaar, MJ Développement, om een unieke architectuur te creëren die design en traditie samenbrengt en waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Dankzij de combinatie van hout en steen past residentie Les Terrasses de la Vanoise naadloos in de authentieke, dorpse sfeer. Door de brede raampartijen (360°!) bieden de appartementen een - volledig onbelemmerd - uitzicht over de dorpen Champagny-en-Vanoise en Courchevel, maar ook op het Nationaal Park van de Vanoise.

Een uitzonderlijk aanbod van 1- tot 5-kamerappartementen in de Savoie

De residentie bevindt zich iets voorbij het gehucht Villard-Dessous en biedt 41 luxeappartementen en -duplexen van 42 tot 187 m². De prachtige 1- tot 5-kamerwoningen zijn verdeeld over 3 chalets en beschikken allemaal over een balkon of terras zonder inkijk, maar mét een overweldigend panorama. Residentie Les Terrasses de la Vanoise wil haar bewoners maximaal comfort garanderen en is daarom uitgerust met 55 overdekte parkeerplaatsen, kelders en skibergingen. Zowel ‘s winters als ‘s zomers is alles erop voorzien om u volop van de charme en het gemoedelijke levensritme in de bergen te laten genieten.

"overweldigend panorama"

Wenst u meer informatie over residentie Les Terrasses de la Vanoise of wilt u een bezoek organiseren ?